Monsen Clark Kent (f. 2012) – INNEKATT

Grå lnghåret katt sitter på gulvetClark Kent er en langhåret og gråspraglet, meget vakker mons. Han er en artig skrue! En leken, snill og sosial mons, gjør lite ut av seg.
Han er veldig trygg på mennesker og lyder inne, men blir fort skremt av lyder utenfor verandadøren. Det virker derfor som om han
godt kunne tenke seg å bli gammel som innekatt.
På morgenen eller når man kommer hjem, kommer han frem for å hilse på. På dagtid liker han å sove på kattetårnet sitt eller under senga vår, og han bruker klorebrettet flittig. Og det er jo fint for dem som er glad i møblene sine uten kloremerker på.

Blir han klappet eller børstet, blir han veeeldig glad og fornøyd. Han er godt voksen, men utrolig sprek og hopper elegant opp på det meste av tilgjengelige overflater. Små filtkuler er det beste han vet, de leker han med for seg selv eller i lag med oss. Han er nysgjerrig, og byr på god underholdning når han utforsker nye
ting. Siden han prøver å gnage på plantene våre som har tynne blader, har vi begynt å gro kattegress, for å se om det gjør at han lar plantene være i fred.

Han har kattedo, transportboks, flere matskåler, børster, og kattetårn med klorebrett som kan følge med til hans nye hjem.

Clark Kent e kastrert, ID-merket, vaksinert, og han har fått helsesjekk med seniorkontroll og blodprøver.

Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1500 kroner for alle katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt drøye kr. 3000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 3800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.