MONSEN BURGO (f. 2016)

Burgo hilser til alle potensielle adoptivhjem!
Han er ganske sjenert, så han hilser med avstand, men Burgo er også veldig nysgjerrig.
Hvis man står stille og blinker til han, vil han blinke tilbake og kanskje komme nærmere!

Siden Burgo ikke er helt trygg enda, liker han ikke kosing og synes det er skummelt. Burgo er veldig matmotivert, og spiser både godbiter og våtfor fra hånden din.
Særlig har Burgo en svakhet for våtfor, for da kan du stryke helt forsiktig med han!

Når Burgo kom til fostermor, freste han og gjemte seg under sofaen, og ville ikke ha noe å gjøre med mennesker! Nå følger han fostermor fra rom til rom (alltid med sunn avstand!), og sjeldent hører vi fresing.
Burgo trenger tid, tålmodighet og et hjem som kan fortsette å gjøre han tryggere og vise han at vi mennesker ikke er like skumle som han tror. Kanskje vil han da skjønne at kosing også er godt!
Siden han ikke er helt trygg, føler vi Burgo bør komme til en rolig familie.Burgo er også ganske redd for andre katter, så han passer i et hjem som alenepus eller et hjem som har en veldig snill onkel-/tantepus.

Burgo er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur.

Dyrebeskyttelsen Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1500 kroner for alle katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt drøye 3000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 3800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen.

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å avtale adopsjonsbesøk

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.