MONSEN BREEZE (født ca. 01.05.18)

Breeze er en langhåret og gråtigret mons med hvite tegninger. Han er smellvakker og ganske storvokst. Han har lysegrønne øyne og et utrolig fint ansikt. Han er veldig kosete og sosial, han maler som en traktor bare han ser på fostermatmor.

Breeze har vært innekatt det meste av livet sitt, men de siste månedene har han begynt å øve seg på å være litt ute i kattesele. Det er veldig spennende synes han, og han vil gjerne ha tilgang på trygge uteområder i sitt nye hjem.

Han liker andre katter, men har litt lyst til å dominere over dem. Han virker litt klønete og bøllete i møte med fosterhjemmets egen mons, men vil gjerne være sammen med han.

Breeze er veldig sosial og selskapssyk, og han hilser på deg med stor entusiasme når du kommer hjem fra jobb.

Han kan gjerne bo i en familie med store barn og andre katter.

Da Breeze kom til DBT høsten 2023 var han ganske overvektig og veldig ustelt. Dessverre ble han også veldig syk, og fikk en luftveisinfeksjon med en del komplikasjoner. Fosterhjemmet stelte med han etter alle kunstens regler og heldigvis ble han frisk etter hvert.

Breeze får astmamedisiner hver morgen og kveld. Det er helt uproblematisk å gi han medisinen. Han har blitt mindre og mindre plaget med astmaen ettersom vi har fått han ned i vekt.

Han liker å lære nye ting, og er veldig lettlært. Han er også svært matmotivert, og det var ikke noe problem å lære han å bruke astma-masken sin ved hjelp av godbiter.

Breeze har fått helsesjekk og ormekur, og han er kastrert, vaksinert og ID-merket.

Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1800 kroner for alle voksne katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt er ca. kr. 4000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 6000. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.