MONSEN BODHI (født nov. 2022)

Bodhi er en elegant liten pus med gråtigret og korthåret pels, og hvite tegninger i brystet og på potene. Han har flotte tegninger og er utrolig vakker.

Bodhi er en fantastisk pus som man blir glad i fra første stund. Han er veldig sosial og går godt overens med andre dyr. Han har tidligere vært i et fosterhjem med hund.

En stund etter at Bodhi kom til DBT ble han veldig syk, og vi trodde en stund at vi skulle miste han. Det er fremdeles litt usikkert hva som felte han, men han ble svært anemisk og gikk mye ned i vekt. Etter en blodoverføring og antibiotikakur ble Bodhi på mirakuløst vis frisk. Vi er så glade for at det gikk bra med den lille hjerteknuseren vår.

Bodhi er kontaktsøkende og svært tillitsfull. Det beste han vet i hele verden er kos, myke pledd og et fang å ligge i. Han er en veldig sosial, aktiv og morsom katt. Han er vant til et lite barn fra fosterhjemmet, men vi tror han vil få det best i et hjem med store barn.

Vi ønsker at Bodhi blir adoptert sammen med bestevenninna Duchess. De to er uadskillelige og veldig avhengig av hverandre.

Bodhi er ID-merket, vaksinert, kastrert og han har fått helsesjekk og ormekur.

Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1800 kroner for alle voksne katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt er ca. kr. 4000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 6000. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.