MONSEN BOB FESTUS (født 2012)

Bob er en ca. 11 år gammel herremann. Han er korthåret, grå, med hvite detaljer. Han kan se noe stor ut, men det er mye, myk pelsfluff. Bob har en søt, lyserosa snute, med matchende rosa poteputer. Unntatt en på høyre frempote, der er det en sort pute.

Bob er veldig kosete og leken katt. Men dette er på hans premisser. Han følger etter deg hjemme, og vil være det du er. Og han snakker mye til deg. Når du kommer hjem fra jobb, sitter han klar for å ønske deg velkommen hjem. Men han kan fort bli redd hvis du går for nært han, eller prøver å strekke deg etter han. Han liker ikke å bli holdt eller løftet. Men ligger du på sofaen, hoppet han rask opp ved siden av og ønsker kos, og da spesielt på magen. Da maler han, og kan ligge i timesvis. Han kan legge seg på fanget, men trives best ved siden av, kanskje med en labb eller to oppå deg.

Hans andre favorittaktivitet er å leke. Han elsker å leke med fiskesnøre/fjær, baller som triller og generelt alt som flyger i mellom. Han er en skikkelig jeger!

Bob har vært innekatt siden han ble fanget inn for mange år siden, men i fosterhjem har han hatt muligheten til å være på en inngjerdet veranda når været har vært fint.

Han har vært med en stor valp i fosterhjem. Han hadde nok trivdes best med å slippe dette. Han hadde også en bror han kom sammen med i fosterhjem, men på grunn av sykdom kunne de dessverre ikke være sammen. Men vi tror han hadde likt selskapet av en annen eldre, rolig katt.

Vi vet ikke hvordan Bob er rundt barn, men han liker ikke mye lyd, bråe bevegelser, eller at folk kommer mot han. Så er nok best at han får et hjem uten barn, i hvert fall små barn.

Bob har litt begynnende nyresvikt, og har fått operert ut dårlige tenner. Han har vært plaget med magen, men ved rett fôr, og kun tørrfôr har han hatt blitt mye bedre. Han et renslig, vasker seg godt og bruker kattedo.

Bob Festus er ID-merket, vaksinert, kastrert. Han har fått helsesjekk og ormekur, samt tannstell og seniorkontroll med blodprøver og urinprøve.

Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1800 kroner for alle voksne katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt drøye kr. 3000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 3800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.