MONSEN BILBAO (f. 2020)

Bilbao er en grå/sort tigret og korthåret mons med litt hvitt i brystet.

Dette skriver fostermatmor:
VAKKER(S)KATTEN Bilbao søker etter forevig hjem.
Bilbao har nå vært i fosterhjem litt over en måned hos oss og vi tenker at det er på tide å finne et «forevig» hjem til han.
Da han kom til oss så lå han de første to dagene gjemt under sofaen før han begynte å driste seg litt frem for å «se» hva slags skapninger han var kommet til.

I mange dager var det fortsatt slik at bare vi rørte på oss så pilte han under sofaen og gjemte seg. Sakte men sikkert begynte han å utforske omgivelsene litt, og etter hvert ble han såpass trygg at han ikke rømte så snart vi kom nær han.
Bilbao viser seg å være en ganske sosial katt, og det virker som han ønsker å være «lamme», men han er enda ikke så trygg at man kan «ta» på han.
Han kan derimot ta imot godbit fra hånden, og man kan «snike» seg til å røre borti labb eller hale med fingertuppen. Prøver man derimot å «ta» på han så stikker han, men vi tror med tiden han vil bli såpass trygg at man kan røre han litt mer (men det vet vi jo ikke sikkert).

Ellers er han både leken og nysgjerrig, og han syns TVen kan være spennende.

Bilbao trenger en familie som er tålmodig og kan gi han den tiden han trenger på å bli trygg og fortrolig.

Bilbao er kastrert, ID-merket, vaksinert og har fått ormekur.

Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1500 kroner for alle katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt drøye kr. 3000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 3800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.