MONSEN BILBAO (f. 2020)

Bilbao er en grå/sort tigret og korthåret mons med litt hvitt i brystet.

Bilbao (kallenavn Bao) er en søt, rolig, snill og kosete liten tiger. Han elsker å kose og gir ofte en high five i bytte mot mer kos. Han er også både nysgjerrig og leken når han vil, men har ingenting imot å slappe av i senga si hele ettermiddagen lang. Man finner han ofte i vinduskarmen kikkende utover og holder seg selv underholdet der lenge.

Han fant ganske nylig ut at kos og mennesker er fantastisk så han er enda litt skvetten av seg selv. Han tørr enda ikke å gå på fanget til noen men blir veldig glad for at noen sitter ved siden av han i sofaen og slapper av. Hvis du kommer med mat følger han etter deg til du gir han det, men han er flink til å ta seg tid til å spise og er lite interessert i andre spiselig ting som ikke er kattemat.

Bilbao kommer ikke så godt overens med andre katter og antas heller ikke med andre dyr så han må komme til et hjem hvor han kan være kongen av huset. Han har ikke blitt sluppet ut så vi vet ikke om han kan være utekatt, men han virker mer enn tilfreds som en innekatt for nå og er av en mer skvetten natur så vi tror det beste ville vært for han å forbli innekatt.

Bilbao er kastrert, ID-merket, vaksinert og har fått ormekur.

Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1500 kroner for alle voksne katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt drøye kr. 3000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 3800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com 

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.