MONSEN BALTO (f. 2010)

Balto er en korthåret og gråtigret monsemann med hvite tegninger og sokker. Han ble funnet ute, så vi vet egentlig ikke hvor gammel han er. Balto har en hjertefeil som han per i dag lever godt med. Han trenger jevnlig oppfølging hos veterinær, men står ikke på noen faste medisiner.

Dette skriver fostermor:
Ønsker du hund og katt i ett? Nå har du sjansen! Balto ligner en katt og er en katt, men oppfører seg mye som en hund. Han vil gjerne gå på tur med deg ute i bånd, sove i senga di, følge etter deg på do, han kommer løpende ved innkalling, hjelpe til med oppvasken etc. Balto er en supertrivelig mons.

Balto er glad i å være ute, men av hensyn til helsa hans er det beste om han får tilgang på en luftegård. Han kan ikke være utekatt i et område der han havner i slosskamp med andre katter, da skader og infeksjoner kan bli veldig alvorlig for Balto. Han er fortsatt leken, favoritten er å hjelpe til med innpakking av gaver. Han er en pratsom kar, mjauer når han ønsker noe, og har ellers koselig katteprat. Han kommer fint overens med både hund og barn, og passer derfor inn i de fleste hjem.

Balto er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur.

Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1500 kroner for alle katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt drøye 3000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 3800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen.

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.