MONSEN ARMANDO (f. 2018)

Armando er en stor, vakker mons med nydelige store, gule øyne! Han ble født ute på Andørja høsten 2018 og klarte seg alene sammen med en bror/søster. Etter en lang høst, lyktes det endelig å fange Armando i mars 2019. Han var alene, men hadde overlevd vinteren.
Armando var redd og sky i starten, og trengte noen måneder i første fosterhjem på å bli trygg på mennesker.

Nå er han en leken, tullete og nysjerrig liten kar. Prater hele dagen, og ligger gjerne i sofaen sammen med deg, eller leker flittig med alt fra katteleker til bomullsdotter! Han møter deg gjerne i døra når du kommer hjem! Han er blitt utrolig trygg på det meste, og vil gjerne sjekke ut alt som lager lyd. Han er ennå litt skvetten med noe, men det blir bedre med tid. Armando er veldig renslig, og går på kattedo, men om det er fullt inni der, sier han fort ifra. Han her gir deg timesvis med underholdning, kos og selskap!

Armando ønsker å komme i et hjem uten små barn, siden han lett blir skremt av store lyder og bevegelser.

Armando er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur.

Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1500 kroner for alle voksne katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt drøye kr. 3000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 3800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!


Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å avtale adopsjonsbesøk

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.