Kronerulling for Lina Mink Jagger

Lina Mink JaggerAlle som har fulgt saken med den lille minkungen som ble funnet i Båthavna i Tromsdalen i høst har sikkert fått med seg den gledelige nyheten om at Lina Mink Jagger endelig får lov til å flytte til Polar Park (tidligere Polar Zoo) i Bardu.

Vi er kjempeglade for at saken endte slik, selv om det så mørkt ut lenge. Heldigvis for Lina kan myndighetene ombestemme seg når de innser at det er det riktige å gjøre i den konkrete saken.

I Polar Park skal Lina Mink Jagger få sin egen innhegning med tilgang på vann, landareal og eget hus. Utfordringen er at dette koster mye penger. Vi har fått et overslag på hva de på Polar Park mener at det vil koste å bygge et skikkelig anlegg til Lina. Kostnadene vil trolig komme på kr. 75 000. Denne regningen har dessverre verken Dyrebeskyttelsen eller Polar Park mulighet til å betale alene.

I den forbindelse ønsker vi i Dyrebeskyttelsen å oppfordre alle dyrevenner til å bidra med noen kroner. Alle monner drar! De som ønsker å hjelpe til slik at Lina Mink Jagger kan få flytte til Polar Park og leve et godt liv i samsvar med sine biologiske behov, kan overføre sitt bidrag til Dyrebeskyttelsens konto 6420 05 49994. Husk å merke innbetalingen med «kronerulling for Lina Mink Jagger»

Tusen takk for alle bidrag!

Les mer om Lina Mink Jagger:
Vil avlive valpen Mink Jagger, men Dyrebeskyttelsen kjemper i mot (Nordlys)
Kjemper for livet til denne hjerteknuseren (iTromsø)
Sjokkert over at minken får leve (iTromsø)
Minken Liam får leve (Nordlys)
Liam viste seg å være Lina (iTromsø)
Lina kan bli redninga for Ottar (NRK)

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.