Kaninsøsknene Snøhvit og Aslan (f. 28/01-21)

Snøhvit og Aslan er to unge, vennlige, små nydelige dvergveddere.

Fostermor beskriver Snøhvit og Aslan som:

De leker god sammen og kommer veldig godt overens, litt småjaging her og der, mer ikke mer enn det som ellers er normalt. Snøhvit er veldig rolig, mens Aslan er mye mer kontaktsøkende og aktiv. Når de kommer løpende kommer som regel Aslan i fullt kjør, mens Snøhvit kommer rolig etterpå. De er veldig glade i pellets og generelt grønt, banan liker de godt. De lar seg kose med, men hopper litt unna når de syntes det er nok. Begge kaninene er kastrerte så de venner seg mer og mer til å kun gjøre fra seg ved høystasjonen. Ellers er Aslan mer eventyrlysten og utforsker det han kan, mens Snøhvit slapper heller av der hun trives.

Aslan og Snøhvit er vant til hunder og barn.

Dersom du ønsker deg en sosial kosete kanin som kommer løpende når han ser deg samt en rolig frøken som ikke finner på sprell og du kan være sikker på ikke ødelegger noe? Da kan Snøhvit og Aslan være kaninene for deg.

Snøhvit og Aslan har begge fått helsesjekk og er kastrert og ID-merket.

Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø følger Den store kaninboka til Marit Emilie Buseth, og vi ønsker at potensielle nye kanineiere også skal gjøre det. Alle som skal adoptere kanin fra DBT må på forhånd lese seg opp på kaninhold og hva som kreves av deg som kanineier.

DBT tar et adopsjonsgebyr på kr. 800 per kanin. Dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til helsesjekk, ID-merking og kastrering av en kanin.

Interesserte kan ta kontakt på e-post smadyrgruppa.dyrebeskyttelsen@gmail.com

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.