KANINGUTTEN SANDY SPRINGS (FØDT 21.09.20)

Sandy Springs er en morsom, uredd og nysgjerrig kaningutt. Han er lysebrun med løvemanke. Han er født 21.september 2020.

Han er sosial og aktiv og finner på mange sprell. Han er ikke så glad i å bli holdt lenge. Han må bo sammen med en annen kanin.

Han skal ikke i bur i sitt nye hjem, ettersom kaniner har like stort behov for å bevege seg fritt som hunder og katter. Sandy Springs har fått helsesjekk og han er kastrert og ID-merket.

Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø følger Den store kaninboka til Marit Emilie Buseth, og vi ønsker at potensielle nye kanineiere også skal gjøre det. Alle som skal adoptere kanin fra DBT må på forhånd lese seg opp på kaninhold og hva som kreves av deg som kanineier.

DBT tar et adopsjonsgebyr på kr. 800 for en kanin. Dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til helsesjekk, ID-merking og kastrering av en kanin.

Interesserte kan ta kontakt på smadyrgruppa.dyrebeskyttelsen@gmail.com for å få telefonnummeret til fosterhjemmet. Dersom du ikke har e-post kan du ta kontakt på vakttelefon 905 24 047

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.