Kaningutten Lexington (f. 28/11-20)

Omplasseringsklar: nå.

Forventet levetid: 10 år.

Døgnrytme: dagaktiv.

Omplasseres til: husstander med katt eller som enslig kanin.

Lexington kom til DBT sammen med fem andre søsken, han er den eneste som ikke har fått et hjem. Lexington er helbrun, semi-langhåret og har hengeører. Han er en bedagelig fyr som helst bare vil ligge på teppet dagen lang. Lexington tar imot kos og liker godt å bli klødd bakpå ryggen. Han bor for tiden på Hjelpesenteret hvor han møter forskjellige mennesker hver dag, dette tar han veldig godt. Lexington er tillitsfull og blir umiddelbart trygg på nye mennesker.

Lexington ønsker seg et hjem med hvor han får oppmerksomhet dagen lang, han er trygg på katter, kaniner og hunder. Helst ønsker han seg et hjem med en katt som han kan bli bestevenn med.

Lexington har fått helsesjekk og er kastrert og ID-merket. 

Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø følger Den store kaninboka til Marit Emilie Buseth, og vi ønsker at potensielle nye kanineiere også skal gjøre det. Alle som skal adoptere kanin fra DBT, må på forhånd lese seg opp på kaninhold og hva som kreves av deg som kanineier.

DBT tar et adopsjonsgebyr på kr. 1500 per kanin. Dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til helsesjekk, ID-merking og kastrering av en kanin. En sparer altså mye på å adoptere fra DBT.

Kan du gi Lexington en ny sjanse i livet? Send mail til smadyrgruppa.dyrebeskyttelsen@gmail.com

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.