Kaningutten Emiliano (f. 01/04-22)

Omplasseringsklar: nå.

Forventet levetid: 10 år.

Døgnrytme: dagaktiv.

Omplasseres til: husstander med annen kanin eller sammen med en av DBTs andre enslige kaniner.

Emiliano kom først til DBT etter at han ble funnet dumpet på Kvaløya, han satt alene midt på veien en septemberkveld. Han ble adoptert, men er nå kommet i retur fra foralltidshjemmet grunnet sykdom hos adoptivmor. Emiliano er nydelig, han er brun-grå med hvite områder, ganske liten og tillitsfull.

Dette skriver fostermor om Emiliano:

«Han er en skikkelig chill type, men sosial og nysgjerrig. Han vet å slappe av og finner roen veldig fort. Han er veldig nysgjerrig både på ting og folk, og har ikke noe problem med lyd, men liker å ha et rolig sted å trekke seg tilbake til. Han er veldig glad i badegulvet og tepper. Favoritt sovested på dagtid er bak vaskemaskinen.

Han er en sosial type og trenger en god del tilstedeværelse i løpet av en dag. Han er god på å aktivisere seg selv. Han følger gjerne etter når ting gjøres rundt i huset. Han tar også gjerne sprintrunder rundt hele det tilgjengelige området noen ganger om dag. Han har et tydelig kroppsspråk, er stueren, men ikke helt avvent tremøbler (slikker på tremøbler).»

Emiliano er kastrert, helsesjekket og ID-merket. Han ønsker seg et foralltidshjem med en annen kanin som kan bli hans bestevenn. Han kan også adopteres samtidig som en av DBT`s andre enslige kaniner til bonding med dem.

Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø følger Den store kaninboka til Marit Emilie Buseth, og vi ønsker at potensielle nye kanineiere også skal gjøre det. Alle som skal adoptere kanin fra DBT, må på forhånd lese seg opp på kaninhold og hva som kreves av deg som kanineier.

DBT tar et adopsjonsgebyr på kr. 1500 per kanin. Dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til helsesjekk, ID-merking og kastrering av en kanin. En sparer altså mye på å adoptere fra DBT.

Kan du gi Emiliano en ny sjanse i livet? Ta kontakt med Smådyrgruppa på mail smadyrgruppa.dyrebeskyttelsen@gmail.com

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.