Kaninfrøken Solegg (f. 01/07-20)

Frøken Solegg (født sommeren 2020) er en hvit og korthåret dvergvedder som kom til DBT i februar 2021. Solegg er døv, men dette stopper ikke henne fra å være både livlig og sosial.

Solegg tar imot kos og blir raskt trygg i nye omgivelser. Hun er full av liv, nysgjerrighet og er en bestemt og tøff kaninfrøken som vet hva hun vil. Det er ikke noe problem å f.eks. klippe klørne hennes. Solegg trenger å komme til et hjem der hun kan bevege seg fritt i omgivelser som er ordentlig kaninsikret, for hun liker å gnage på ting (som de fleste andre kaniner).

Solegg trives best som enslig kanin, hun har bodd i fosterhjem hvor hun ble bestevenn med katten. Solegg ønsker seg derfor et hjem med en rolig og sosial katt som kan bli hennes venn.

Solegg har fått helsesjekk og er kastrert og ID-merket. Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø følger Den store kaninboka til Marit Emilie Buseth, og vi ønsker at potensielle nye kanineiere også skal gjøre det. Alle som skal adoptere kanin fra DBT må på forhånd lese seg opp på kaninhold og hva som kreves av deg som kanineier. DBT tar et adopsjonsgebyr på kr. 1 500 per kanin. Dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til helsesjekk, ID-merking og kastrering av en kanin.

Kan du gi Solegg en ny sjanse i livet? Send mail til smadyrgruppa.dyrebeskyttelsen@gmail.com

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.