Hunden Svea

Dette er Svea. Hun er en 1 1/2 år gammel blandingshund fra Armenia. Hun har svart og strihåret pels som røyter som de fleste hunder. Hun ble funnet på gaten som valp og tatt med hjem til Norge av sine nåværende eiere, men de er dessverre nødt til å finne henne et nytt hjem da de har blitt allergisk.

Hun er veldig glad i tur og menneske rundt henne. Hun er ekstra glad i å gå i fjæra og har veldig stå på vilje. Hun kan trekke en del så dette er noe som må jobbes med. Hun er også glad i å like hjemme på sofaen. Ligger i bur på dagtid når eierne er bort og i sofaen på natta når alle sove.

Hun er ikke sterilisert og har utmerket helse. Hun har eget pass og alle vaksinene sine. Hun er ikke vant til barn og kan oppføre seg litt ekstra tøff hvis hun finner seg i en usikker situasjon. Hun kan også virke tørr i starten når hun møtes andre hunder, men blir fort venner når hun ser at de er hyggelige.

Svea trenger et hjem der de nye eierne har tid og lyst til å jobbe med henne. Hun sier ifra når noen kommer på døra, hvis det er nye lyder, hvis hun møtes noen i skogen og dette må jobbes med. Virker som hun er ganske redd ting generelt og bruker stemmen som beskyttelse helt til hun finner ut at det ikke er noe å være redd for, som er igjen kan virke veldig voldsomt. Hun trenger noen som er bestemt, men kjærlig. Som kan vise henne at verden er mye snillere enn hun tror.

Ta kontakt med Hundegruppa om du er interessert i Svea: hundegruppa.dyrebeskyttelsen@gmail.com

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.