Hunden Noir (f. 2012) omplasseres gjennom eier

Han er en 10 år gammel engelsk staffordshire bull terrier. Noir er en seniorhund og derfor kan han ikke bli med på de lengste turer lenger, da blir han stiv i beina og kan halte litt på en fot. Det er derfor viktig at han kan komme til et hjem der det ikke bor kjempeaktive folk, men som kan gå turer tilpasset Noir.

Han trenger et hjem uten barn og andre dyr, gjerne med en hjemmeværende person. Noir elsker mennesker og ønsker helst å være i nærheten av sine folk, men kan få litt ressursforsvar ovenfor mat mot andre dyr, og bør derfor bo uten andre husdyr. Vi har ikke sett han sammen med barn, så det er usikkert hvordan han er rundt disse. Det er fint om han kan bo med noen som er kjent med rasen fra før.

Han er som staffer flest en kjempeglad gutt, og kjenner ikke helt sine egne begrensninger, så han stopper ikke selv om han har gått seg både stiv og halt på en litt for lang tur. Han kan være med i bil, og syns det er helt okei med buss.

Noir har ikke hatt noen store helseproblem, men som seniorhunder flest har han som nevnt litt stivhet i kroppen, og har også hatt noen små byller som måtte dreneres hos veterinær. Han har tatt helsetest i år (2022) uten funn av noe negativt, tenner er også gode.

Noir er registrert i Norsk Kennelklubb.

Han er allerede blitt omplassert en gang, da fra et ungt par i Oslo som jobbet for mye til å kunne ta godt vare på han. Vi tror at Noir har noen gode år igjen, og håper av hele vårt hjerte at det finnes noen snille hundeelskere som har lyst å gi han all den kosen og oppmerksomheten han fortjener.

Ta kontakt med DBT Hundegruppa på epost hundegruppa.dyrebeskyttelsen@gmail.com dersom du kan tilby Noir et varig hjem.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.