HUNDEN ALFRED

Navn: Alfred
Rase: Blanding av Elghund/Buhund
Alder: ca. 4-5 år
Kjønn: Hann
Vekt: 18 kg
Om hunden:
Alfred er en aktiv hund som trenger både fysisk trening og mental trening. Han er en mellomstor hund på 18 kg. Han er veldig snill og lærer veldig fort.
Alfred er en svært stresset hund, vi tror det fordi han kommer fra et stressende miljø. Han har tydelig ikke lært seg hvordan han skal klare å roe seg selv ned. Han trenger en stødig og veldig hundevant eier som vet hva rasene han er blandet av trenger. Han liker absolutt ikke biler, og han er redd i bil, men han er stille når bilen kjører. Dette er noe som må trenes mye på slik at han blir vandt med det.
Alfred er trolig ikke vant med barn fra før av og han blir veldig ivrig i møte med barn. Han kan ikke bo hos en familie med barn, han bør komme til et hjem med en eller to voksne personer.
Inne er han også en del stresset, klarer ikke helt å finne roen og skal alltid være med når man gjør noe. Han har nok ikke fått klare regler hos tidligere eier for han gjør litt som han vil, hopper opp på benker og slikt. På tur og ute er han også en del stresset, da han stadig er på vakt når det gjelder biler.
På grunn av at Alfred blir ekstremt stresset av å se eller høre biler, må han bo et sted som ikke har trafikk utenfor huset. Han bør bo hos noen som bor veldig avsidesliggende til, uten nære naboer og biltrafikk.
Alfred trenger en eier som har tid til han, som kan rasen og som har erfaring med hunder. Han trenger en som er villig å jobbe med han og som ikke gir opp, for dette er en hund som kommer til å bli ens bestevenn bare man jobber sammen. Han går sammen med andre hunder og er snill, men er noe dominerende mot andre hanhunder. Han kommer til å få det fint om han er den eneste hunden som får all oppmerksomheten og vi ønsker at Alfred får et hjem uten andre dyr.
Det kan være aktuelt å forsøke kjemisk kastrering på Alfred, for å se om det hjelper mot alt stresset han har i kroppen og hodet.
Oppsummering:
Alfred trenger et hjem uten barn og andre dyr. Da må bo sammen med en eller to voksne mennesker som er veldig vant til hunder og som kan jobbe med han. Alfred må bo avsidesliggende sted uten biltrafikk i nærheten.
Dersom du tror at du kan være den rette for Alfred kan du ta kontakt på e-post hundegruppa.dyrebeskyttelsen@gmail.com
FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.