Hundegruppa på facebook

Mange er nok forvirret over hvorfor den nye hundegruppa (Hundegruppa Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø) plutselig dukker opp siden DBTs hundegruppe har eksistert i flere år.

Over tid hadde det bygd seg opp stor frustrasjon i DBTs styre rundt måten hundegruppa vår jobbet på. Til slutt så styret seg dessverre nødt til å frata to personer administrasjonsoppgaver i forhold til hundegruppa. Som følge av dette endret disse personenen navnet på DBTs egen facebookgruppe med over 1600 medlemmer, overtok urettmessig alle administratorrettigheter, og sperret styret ute fra vår egen gruppe. Dette vil naturligvis få konsekvenser, men vi regner ikke med å overta kontrollen på vår egen gruppe igjen, derfor opprettes denne nye.

Når det er sagt, Hundegruppa opplever nå en ny vår med mange nye aktive, og satser på større tilgjengelighet på både vakttelefonen og e-post enn hva som har vært tilfelle tidligere, samt at vi ønsker å inkludere frivillige krefter som vil jobbe med dyrevern med hovedfokus på hund. Vi har mange spennende prosjekter vi jobber med, og som vi tror kan være positive tiltak for å bedre dyrevelferden blant hunder i Tromsø. Derfor er det nok ikke så dumt med ny frisk start.

Da erklærer vi i styret i DBT Hundegruppa som aktiv og oppegående, og presiserer at facebookgruppa «hundegruppa Tromsø» ikke har noe som helst med Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø og gjøre, og ønsker at våre 1600 medlemmer på den gamle gruppa vil finne denne gruppa og følge oss videre og engasjere seg i dyrevern og hundesaker her i nord.

Ta kontakt med oss på e-post hundegruppa.dyrebeskyttelsen@gmail.com dersom du har en frivillig sjel og vil være med på laget vårt  🙂

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.