Historien om Nuri (2017)

NURI FIKK KOMME HJEM ETTER NESTEN 2 ÅR
En årvåken dame i Tromsdalen la merke til at denne fine pusia hadde dukket opp i nabolaget. Etterlysning etter eier ble lagt på DBTs gruppe her på Facebook, uten at vi fikk noen respons. Vi avtalte at så snart pusia dukka opp igjen, så skulle vi sende en av våre frivillige for å scanne. Som sagt så gjort: pusi viste seg å være Nuri, som forsvant fra familien sin på Tomasjord for nesten 2 år siden! Nå er Nuri trygt hjemme igjen til familiens store glede, og i mellomtiden har hun fått en kattesøster hun må dele hjemmet sitt med, men det kommer nok til å gå helt fint.

Lille Nuri har nok hatt midlertidig opphold hos noen som har tatt henne til seg, for hun bar ikke preg av å ha gått ute alene. Kanskje finnes det en annen familie der ute nå, som savner pusia som bare flyttet inn sånn helt plutselig?

Denne historien viser bare hvor utrolig viktig det er å ID-merke dyrene sine, og at når man finner et dyr som virker som det har gått seg bort, ta kontakt med DBT! Vi har scannere i de fleste bydeler, og kan komme på ganske kort varsel for å se om dyret har chip eller ikke.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.