Dvergpapegøyen Bilbo

Omplasseringsklar: nå
Forventet levetid: 20 år
Døgnrytme: dagaktiv
Omplasseres til: husstander uten barn eller med barn over ti år. Må ha dvergpapegøye fra før eller adoptere Samwise og/eller Frodo samtidig.

Bilbo er en nydelige grønn og rød lovebird med blå halefjær.

Han elsker å fly rundt i fosterhjemmet og setter stor pris på å strekke på vingene. Han trenger tid for å bli helt tam, men med tid har han potensiale til å bli trygg. Bilbo sitter gjerne i hånden til fosterforeldrene og spiser. Han er glad i pinner som kan bites på og klør seg under vingene med dem.
Har du snacks kommer Bilbo snart flyvende; eple, babyspinat og kokt potet er blant favorittene. De er gald i leker hvor speil er veldig gøy.
Fostermor beskriver dem som meget underholdene dyr.

Bilbo kom til DBT sammen med tretten andre fugler, han bodde i et lite bur med svært begrensede muligheter for å fly fritt. I fosterhjem storkoser Bilbo seg med god plass til å strekke på vingene.

Han ønsker seg et hjem med tålmodighet og forståelse for deres behov. De skal ikke leve livet i bur, buret fungerer som trygg base.

Det koster 750 kr å adoptere en dvergpapegøye fra DBT, Bilbo er helsesjekket med rapporten «veldig frisk og lykkelig» fra veterinær. Markedsprisen for en dvergpapegøye er ofte 1500 kr eller mer, man sparer altså mye på å adoptere fugl fra Dyrebeskyttelsen.

Send mail til Smådyrgruppa dersom du kan gi Bilbo en ny sjanse i livet: smadyrgruppa.dyrebeskyttelsen@gmail.com

 

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.