Dvergpapegøyen Frodo (f. 2022)

Omplasseringsklar: nå

Forventet levetid: 20 år

Døgnrytme: dagaktiv

Omplasseres til: husstander med andre dvergpapegøyer eller sammen med søster Samwise.

Inntaksgrunn: mishandling

Frodo har grønne fjær på hodet med rød front.

Frodo er litt forsiktig av seg og trives best i tilrettelagte omgivelser. Han er sosial og holder seg nært andre fugler. Han går godt overens med Samwise men vil også trives alene.

blant Frodo`s favorittaktiviteter er å sitte i vinduskarmen å se ut på hva som skjer i verdenen. Han elsker å dusje og har vist stor fremgang i sosialiseringsprosessen. Frodo søker mer kontakt med menneskene i fosterhjemmet.

Fodo ble alvorlig mishandlet, han berget bare såvidt livet. Han har funksjonstap i føttene som vil følge han livet ut. Han mangler flere tær og de som er igjen, er bøyd feil vei. Frodo ønsker seg et hjem med forståelse for situasjonen hans.

Frodo kom til DBT sammen med tretten andre fugler, de bodde i et lite bur med svært begrensede muligheter for å fly fritt. Frodo flyr fritt i fosterhjemmet og setter stor pris på det, han omplasseres til hjem hvor han kan fly fritt på minst et rom.

Det koster 750 kr å adoptere en dvergpapegøye fra DBT, Frodo er helsesjekket og ble operert og behandlet for skadene etter mishandling. han er friskmeldt og klarert for adopsjon. Markedsprisen for en dvergpapegøye er ofte 1500 kr eller mer, man sparer altså mye på å adoptere fugl fra Dyrebeskyttelsen.

Kan du gi Frodo en ny sjanse i livet? Send mail til smadyrgruppa.dyrebeskyttelsen@gmail.com

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.