Degusen Happy

Happy trenger en kompis å bo sammen med, da deguser er flokk dyr og han har dessverre mistet sin kompis, så han trenger en venn i sitt nye foreevige hjem.

Happy er en nydelige degus gutt, som ønsker seg et forevighjem med kompis. Happy er født ca. 15.november 2015. Han er nysgjerrig, sosial og aktiv. Han har gjennomgått helsesjekk hos veterinær, uten anmerkninger.

Det er viktig for oss at ny eier vil tilrettelegge for god dyrevelferd, herunder ved å tilegne seg kunnskap om dyrearten, samt at vedkommende har tilstrekkelig med plass, tid, interesse og økonomi til å ivareta dem.

Litt om degus:
Degus (fra det latinske Octodon degus) kommer opprinnelig fra Chile, hvor de lever i området fra vest-kysten til Andes-fjellene i flokker på 10 til 100 dyr.
Det er dyr som er vandt med varme omgivelser, ikke Syden temperatur, men varm og grei levelig temperatur. De bader i sand da de ikke tåler vann, utenom det de drikker selv, så de skal alltid ha tilgang på sand i buret. Sanden bør renses hver dag, buret bør skiftes og vaskes ca 1 gang i uka, og skifte ut burstrøet 1 gang i uka. Hovedforet bør være et pelletsfor som er beregnet på arten.

Vist dere er interessert i Happy, så sender dere e-post til : smadyrgruppa.dyrebeskyttelsen@gmail.com

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.