Dakota

Dette er Dakota. En 2 år gammel Alaskan Malamute tispe som leter etter sitt foralltid hjem. Hun er chippet og ikke sterilisert, men hun er kjemisk kastrert så er usikkert  når hun vil få sin neste løpetid. Pelsstell er som forventet til en alaskan malamute, røyting to ganger i året og må holdes godt velike året rundt.

Hun har gått fint over ends med alle hundene hun har møtt. Hun har ingen erfaring med andre dyr eller små barn, men har vært i hjem med tre mellomstore barn i tidligere hjem. Hun har høyt aktivitetsnivå mtp at hun er en alaskan malamute. Hun går fint i bånd, men kan trekke litt til tider. Hun går pent om du er bestemt og kan «gå bak».

Dakota har hatt ihvertfall to hjem som vi vet om og oppførte seg bra i det første. Etter hun fikk et nytt hjem så har hun utagert en del og ikke klart å finne seg til rette. Om dette vil skje i et nytt hjem vet vi ikke, men man må nok tenke at man må begynne på nytt med Dakota. Lære henne å være hjemme alene, få alle kommandoen ordentlig på plass, få en del adferds trening generelt. Hun trenger også litt opptrening av venstre skulder da den er litt svak og ryggen da den er lang som tilsier svak muskulatur

Dakota trenger noen som kan starte på nytt med henne. Noen som kan vise henne kjærlighet og tålmodighet for å forstå henne. Man kan vel tenke seg at man får en valp i huset som kan litt, men man vet ikke alt før man blir kjent med henne. Hun er absolutt ikke noens førstegangshund så man må ha erfaring med rasen for å adoptere. Ikke bare fordi hun allerede er litt krevende mtp fortiden hennes, men hun skal ikke til et nytt hjem etter dette. Dakota ser etter sitt foralltid hjem. Hun vil blir der så lenge hun selv klarer. Der kjærligheten og stabilitet en kjempesterk, og hun får være som en alaskan malamute ønsker, masse ute, masse tur, masse kos og masse kjærlighet fra sin foralltid familie. Er du/dere den familien?

Hvis Dakota høres ut som den perfekte match så send mail til hundegruppa.dyrebeskyttelsen@gmail.com for interesse eller mer informasjon

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.