BODHI VIL LEVE

I august fikk vi inn en liten monsegutt som hadde fått navnet Bodhi. Han var så snill og god og kjærlig, og fosterhjemmet ble glad i han fra første stund. Bodhi var så tillitsfull og kontaktsøkende og han ble venn med husets hunder veldig raskt. Han var kanskje litt roligere enn kattunger flest, uten at det var noe veldig urovekkende med det.
Fosterhjemmet reagerte på at Bodhi var veldig tynn for alderen, og dette ble også tatt opp med veterinær. De fant ikke noe spesielt som var galt og vi regnet med at han bare var en «hengslete tenåring» som ville begynne å legge på seg snart. Han spiste og drakk jo, selv om han var litt kresen i matveien.
Bodhi ble snart lagt ut for adopsjon og bare noen uker etter at han kom til oss hadde han fått seg et nytt hjem. Han flyttet til den nye familien sin, som også reagerte på at Bodhi var så tynn, og han virket veldig slapp og pjusk. Etter noen uker tok de han med til veterinæren som oppdaget at Bodhi faktisk var veldig syk. Han var svært anemisk og avmagret. Det ble gjort en rekke undersøkelser og tatt blodprøver. For at Bodhi skulle overleve måtte han få blodoverføring fra en annen katt. Vi hadde ikke hjerte til å si nei, og ville gi han en sjanse så vi samtykket til dette (selv om det var veldig dyrt). Vi ventet på svar fra laboratoriet og fikk vite at Bodhi hadde testet negativt for Mycoplasma, FIV og FelV som kan være årsak til anemi hos katter. Blodprøvene kunne egentlig ikke forklare hvorfor Bodhi var så blodfattig og prognosene var ganske dårlige
Bodhi flyttet tilbake til DBT og et nytt fosterhjem der han får masse omsorg og kjærlighet, og selskap av en annen ung katt. Han har godt matlyst og det virket som han hadde litt mer energi nå enn uka før. Bodhi var inne på kontroll hos veterinæren på fredag og da hadde blodverdiene hans blitt bedre! Og han hadde lagt på seg! Vi ble så glade da vi fikk høre dette og fikk et lite håp om at Bodhi skal klare seg. Han får nå antibiotika fordi veterinæren mistenker at han har en infeksjon i kroppen. Fosterhjemmet sier at det virker som han synes det er veldig stas å få være sammen med den andre katten og han tar initiativ til lek med henne. Han har blitt finere i pelsen og fått mer muskelmasse bare på en ukes tid. Det er faktisk et lite mirakel!
Vil du hjelpe oss med veterinærutgiftene sånn at Bodhi kanskje kan bli frisk igjen? Han er verdens fineste, søteste og kjærligste lille monsemann som virkelig fortjener en sjanse til å få leve
Send ditt bidrag til VIPPS 86576 og merk med «Gave til Bodhi».
På forhånd tusen takk for støtten
Del gjerne!
FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.