Bella

Dette er Bella, hun er 1 år og 8 måneder gammel. Hun er blanding av Alaska husky og spansk bulldog. Hun er ikke chippet eller sterilisert, men har fulgt opp alle vaksinen sine. Hun har veldig fin pels og får lakseolje en gang for dagen. Nå er pelsen myk, glatt og røyter lite

Hun er rolig og tillitsfull. Hun går godt overens med barn og andre hunder. Hun er grei med katte, men blir veldig opphengt i dem. Hun viser ingen tegn til aggresjon mot katter, barn eller andre hunder.

Når man er på jobb ligger hun i buret sitt, det virker som det er der hun føler seg tryggest. Hun er også vant til å sove i buret sitt hele natten. Hun trekker mye på tur, men har trukket litt på ski og det går bra. Hun har begynt å lære seg å gå pent i bånd, men krever fortsatt en del trening før det sitter.

Hun er kjempesnill og veldig glad i kos. Hun er lettlært og lydelig, men trenger å jobbe mer med innkalling og gå fint på vanlige turer. Hun bjeffer ikke så hvis dette er alle kvaliteten du leter etter, er Bella hunder for deg. Kan du tilby henne et hjem med masse kos, trening og lange fine turer sammen? Ja da trur vi Bella vil komme til deg:)

Er du interessert i Bella eller har spørsmål, send oss gjerne en mail til hundegruppa.dyrebeskyttelsen@gmail.com

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.