Bella (f. 01.12.2019)

Dette er Bella, en Border collie og Pappillon mix tispe. Hun er født 01.12.2019 (3 1/2 år) og befinner seg i Sørreisa. Hun er chippet og har et vaksinasjonskort/hundepass. Hun er en lettstelt, men røyter litt i perioder og elsker å gå på tur. Hun er en fantastisk turvenn og setter pris på en hver tur. Hun liker veldig godt å gå lange turer, men klarer seg også med en kort tur i ny og ned. Hun går fint i bånd og vil alltid være med på tur. Hun er lett å bli glad i og hun knytter seg veldig til de hun har rundt seg og føler seg trygg med.
Bella er dessverre ikke sosialisert ordentlig. Hun bjeffer og knurrer på de fleste fremmed som kommer til huset, men hun har aldri angrepet noen. Hun har aldri vært rundt barn eller katter, men hun liker å hilse på andre hunder. Det er fremmede mennesker hun er mer skeptisk til. Hun er ellers veldig rolig inni huset med de hun stoler på. Hun er ikke vant til å verken være hjemme alene eller ligge i bur.
Beste for Bella hadde vært hvis hun kom til en familien uten barn og andre dyr. En familie som kan gi henne masse kjærlighet og tur, men også jobbe mye med henne for å bli trygg på andre mennesker. Hun trenger noen som er bestemt og har erfaring med hund og dressur. Hun har allerede vært i 3 forskjellige hjem så hun trenger et stabilt liv i sitt foralltid hjem
Kan du gi Bella et stabilt liv der hun kan lære seg å stole på mennesker og få all kosen og turen hun kunne drømme om?
Ta kontakt med hundegruppa på mail
FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.