Søskenparet Harry og Mons Ivar (f. august 2017)

Harry er en rød-tigrete mons med hvitt bryst og kort pels. Mons Ivar er en svart og hvit mons med kort pels. De er  noen ordentlige hjerteknusere på 8 måneder som er overtatt fra et privat hjem. Tidligere har de vært utekatter, men de kan godt være innekatter også.

Dette er to brødre som gjør så å si alt sammen og sover nesten oppå hverandre, helst i nærheten av mennesker. Derfor adopteres de bort sammen. Harry er nok den mer reserverte av de to. Han er ikke helt komfortabel med å bli løftet eller tatt på, om det ikke er han selv som oppsøker det. Men er han i kose-humør, så synes han det er godt med kos, spesielt hvis Mons Ivar ligger i nærheten. Mons Ivar derimot kan man løftet på og kommer ofte bort for kos. De liker ikke å sove i senga men kommer gjerne opp i senga for kos på morgenen. De er veldig lekne, sosiale og nysgjerrige, og liker å følge med på hva menneskene i huset holder på med. Her har du kompiser som elsker å hjelpe til med det du holder på med, og er aldri langt unna deg. De passer godt inn i de fleste hjem, og er vant med både små barn og hunder fra tidligere.

Harry og Mons Ivar er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur. Dyrebeskyttelsen Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1200 kroner for alle voksne katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt er drøye kr. 2000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 2600. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å få telefonnummeret til fosterhjemmet.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.