Pusiene Gråpus (f. 2014) og Pippi (f. 2017)

Gråpus er ei 5 år gammel pusi, med lang grå pels med hvite tegninger. Mamma til Pippi. Kommer for å få godbit og kos med en gang man riser godtskåla. Lar seg også plukke opp og holdes. Er stueren, steller pelsen fint selv men kan børstes også. Sover gjerne tett inn til sin datter. De liker å leke, rase litt og vaske hverandre. De er veldig knyttet til hverandre så de adopteres kun sammen.

Pippi er en 2 år gammel pusi med lang sort og hvit pels med en flott løvemanke! Hun er forsatt veldig knyttet til sin mor. Hvis Gråpus er ute av syne mjauer Pippi og leter etter henne. Pippi er litt sky og litt redd for hender og vil helst ikke børstes, så det må øves litt på slik at hun ikke får stygge floker. Ellers er hun oppservang og veldig leken, og setter pris på litt kos når hun er trøtt og avslappet.

Gråpus og Pippi er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur. Dyrebeskyttelsen Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1200 kroner for alle voksne katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt er drøye kr. 2000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 2600. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.