Pusiene Birkeline og Bettine (f. juni 2017)

Birkeline og Bettine er to søsken som kommer fra Harstad. De har bodd hele livet sitt sammen, så vi håper de kan finne en familie som vil ta i mot begge to så de kan fortsette å bo sammen.

Birkeline ​er en mellom-langhåret pusi med svart og hvit pels. Hun elsker mat og godbiter og er ofte førstepus til matskåla når hun hører at det fylles på. Hun blir utrolig kosete når hun skjønner at det er mat på fære. Ellers liker hun å være sammen med søsteren Bettine og de kan godt gjemme seg vekk sammen hvis det er litt liv i leiligheten. Men de er trygge når det er rolig, og da kommer de fort fram. Birkeline vil kanskje ikke passe med små barn, men i et rolig hjem, gjerne med et trygt gjemmested hvis støvsugeren skulle komme fram.

Bettine ​er en langhåret pusi med svart og hvit pels. Hun er en matglad og kosete katt som liker rolige omgivelser og fort kan trekke seg tilbake hvis det blir mye støy. Om det er rolig kan hun fort finne på å komme opp i fanget eller opp i sengen. Hun er nysgjerrig og liker godt å leke med søsteren Birkeline. Bettine er en flott pus som trives godt sammen med andre katter og vil passe fint i et rolig hjem.

Birkeline og Bettine har fått helsesjekk og ormekur, og de er ID-merket, kastrert og vaksinert.

DBT tar et omplasseringsgebyr på kr. 1500 for alle kattunger og kr. 1200 for alle voksne katter. En privatperson vil ha mer enn det dobbelte i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering/sterilisering av en katt. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen.

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å få telefonnummeret til fosterhjemmet.

 

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.