Pusiene Arabella og Saron (født 2017)

Disse to små pusejentene omplasseres sammen, de er veldig glade i hverandre, og vil gjerne komme til noen som ønsker seg to småtroll og mye liv og røre i hjemmet.
Arabella (langhåra sort, født 15. august) er en veldig sosial kattunge som er glad i mennesker. Hun er høyt og lavt, og har DBT-rekord i lengdehopp i yngre aldersklasse. Arabella er en problemløser, en intelligent liten pus som snor seg rundt de hindringer menneskene legger i veien for henne.
Saron (korthåra sort og hvit, født 22. juli) er sjenert for fremmede, men så snart hun er kjent, er hun en skikkelig kosekatt som maler høyt for å vise at hun setter pris på menneskene sine. Hun er en aktiv og leken kattunge det er mye moro med.
Kattungene trenger et hjem hvor de etterhvert får være ute i trygge omgivelser da de viser stor interesse for utelivet.

Arabella og Saron er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur.
Dyrebeskyttelsen Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1500 kroner for alle kattunger, dette utgjør hhv halvparten og en tredjedel av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt er ca. kr. 2000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 2600. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!
Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å få telefonnummeret til fosterhjemmet.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.