Pusia Süßen (f. august 2014)

Süßen er en vakker pusi født august-14, funnet ute i Lofoten av DB Love. Hun kom som en veldig forvillet pusi til Tromsø i juli-18 med sine 4 små etter å ha levd et hardt liv ute, og bærer preg av det. Hun er nydelig bruntabby med store markerte øyne, hvite sokker og hvite striper.

Süßen er nysgjerrig, sosial og leken, men hun trenger masse tid. Her hjemme har vi klart å få henne til å godta kos og spise godis av finger og er dermed utrolig tillitsfull. Hun er skeptisk til fremmede og er var for bråe bevegelser, men hun har nå kommet så langt at hun tør å hoppe opp i senga til fostermor. Hun har hatt kjempefremgang etter at den siste kattungen hennes flyttet til sitt foralltidhjem.
Husets folk kan nå kose på henne når hun spiser våtfor og vi kan gå forbi henne på gulvet uten at hun stikker av.Om fostermor går på kjøkkenet, kommer hun etter fordi hun har lært at på kjøkkenet er det mat.
Og hun kommer frem om fostermor roper på henne/bruker navnet hennes.
Hun elsker å ligge i senga til fostermor om dagen og kommer gjerne og legger seg på sofaen for en liten hvil.
Hun er veldig nysgjerrig på andre katter som ikke er dominante. Hun kan frese en del, men det er sannsynligvis bare fordi hun er redd eller fordi det er en refleks. Süßen trenger et rolig hjem uten små barn og helst med kattevante rolige voksne/ungdommer og har du en rolig og sosial katt fra før, er det et stort pluss. Süßen vil trenge tid før hun blir trygg på mennesker, og godbiter er en fin måte å nå inn til henne på.

Süßen har fått helsesjekk og ormekur, og hun er ID-merket, kastrert og vaksinert.

DBT tar et omplasseringsgebyr på kr. 1500 for alle kattunger og kr. 1200 for alle voksne katter. En privatperson vil ha mer enn det dobbelte i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering/sterilisering av en katt. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen.

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å få telefonnummeret til fosterhjemmet.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.