Pusia Süßen (f. august 2014)

Süßen er en vakker pusi på 4 år funnet ute i Lofoten av DB Love. Hun kom som en veldig forvilla pusi til Tromsø i juli med sine 4 små etter å ha levd et hardt liv ute, og bærer preg av det. Hun er nydelig bruntabby med store markerte øyne, hvite sokker og hvite striper.
Süßen er nysgjerrig, sosial og leken, men hun trenger masse tid. Her hjemme har vi klart å få henne til å godta kos og spise godis av finger og er dermed utrolig tillitsfull. Men tilliten forsvant da hun måtte til veterinær, og den måtte bygges opp igjen. Hun er skeptisk til fremmede og er var for bråe bevegelser. Dersom du dusjer, så vil hun sitte med store øyne foran dusjen for å se på deg. Dessuten er hun veldig nysgjerrig på andre katter som ikke er dominante. Hun kan frese en del, men det er sannsynligvis bare fordi hun er redd eller fordi det er en refleks. Hun liker godt å sitte sammen med deg på gulvet og hun er garantert din nye bestevenn dersom du snakker rolig til henne og blunker sakte! Süßen trenger (for nå) et rolig hjem uten små barn og helst med kattevante rolige voksene/ungdommer.  Süßen vil trenge mye tid/godbiter og blunking før hun føler seg trygg nok til å kose med deg/komme ut fra hula si.

Süßen har fått helsesjekk og ormekur, og hun er ID-merket, kastrert og vaksinert.

DBT tar et omplasseringsgebyr på kr. 1500 for alle kattunger og kr. 1200 for alle voksne katter. En privatperson vil ha mer enn det dobbelte i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering/sterilisering av en katt. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen.

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å få telefonnummeret til fosterhjemmet.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.