Pusia Strawberry Surprise (f. juni 2016)

Strawberry Suprise er både kontaktsøkende og engstelig på en gang. Hun kommer gjerne bort for og snuse på hånden din, men liker ikke å bli strøket eller tatt på. Siden hun har vokst opp ute og uten kontakt med mennesker liker hun først og fremst å være med andre katter, og her på hjelpesenteret er det veldig koselig å se hvor godt hun trives sammen med venninnene Brianna, Øygunn og Soarin.

Selv om Strawberry ikke liker å kose er det likevel masse selskap i henne, og hun er en morsom og underholdende katt. Hun er glad i å leke, og det er et ”must” at det finnes minst en laserpeker i hennes nye hjem. Hun vil neppe trives som enekatt, men kanskje det er noen der ute med en katt fra før som kunne trenge litt selskap? I så fall kan Strawberry være katten dere leter etter, for hun er egentlig en ganske enkel og ukomplisert frøken – så lenge hun får være sosial på sine egne premisser.

Siden Strawberry er engstelig av seg vil hun ikke passe inn i et hjem med små barn. Det er også viktig at de som adopterer henne er oppmerksom på at selv om hun ikke liker fysisk kos trenger hun fremdeles masse sosialisering i form av lek, ”samtaler” osv.

DBT tar et omplasseringsgebyr på kr. 1500 for alle kattunger og kr. 1200 for alle voksne katter. En privatperson vil ha mer enn det dobbelte i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering/sterilisering av en katt. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen.

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å få telefonnummeret til fosterhjemmet.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.