PUSIA SOARIN (f. 2015)

Soarin er født i 2015 og kommer fra Seljelvnes.
Hun er en fin liten tabby med gule øyne. Soarin var i begynnelsen ikke spesielt glad i oss mennesker og synes at mennesker var skumle. Hun er fortsatt en ganske sky katt, men hun har virkelig blomstret på Hjelpesenteret. Nå kan hun komme løpende mot de frivillige for å hilse på når de kommer på vakt og vil da gjerne hos kos.

Soarin er veldig glad i andre katter og har flere kattevenner på hjelpesenteret. Hun har også vært tante for flere av de yngre beboerne på hjelpesenteret og liker å ta seg av dem. Det er derfor ønskelig at Soarin får bo hos noen som har katt fra før eller at hun blir adoptert sammen med en annen katt fra Hjelpesenteret.
Soarin trenger et rolig hjem med snille og tålmodige mennesker som lar Soarin få blomstre i sitt eget tempo.

Soarin er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur. Dyrebeskyttelsen Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1200 kroner for alle voksne katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt er drøye kr. 2000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 2800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.