Pusia Skittles

Skittles heter jeg, og jeg ble funnet av noen snille folk på en campingplass på Skibotn. Dessverre husker jeg ikke helt hvordan jeg kom meg dit, eller hvor gammel jeg er. Veterinæren min mener jeg er mellom 5-7 år, så da stoler jeg på det!

Jeg elsker å kose, spise god mat og sitte i vinduskarmen og se på biler kjøre forbi. Mitt ønske er ett foralltid-hjem uten andre dyr og med rolige folk. Dere må være litt tålmodig med meg, for jeg er litt lettskremt av høye lyder og nye folk, men er du snill setter jeg meg snart på fanget ditt og maler så gulvet rister!

Vil du si hei til meg og mine fostermammaer er det bare å kontakte Dyrebeskyttelsen Tromsø, så viser de deg til oss i vårt lille hjem.

Skittles er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur. Dyrebeskyttelsen Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1000 kroner for alle voksne katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt er drøye kr. 2000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 2600. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å få telefonnummeret til fosterhjemmet

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.