Pusia Skittles (f. ca 2012)

Hei, jeg er Pusifer, Mørkets Fyrstinne. Men menneskene kaller meg Skittles. Sukk…. Før jeg ble fanget var jeg skogens store skrekk! Når menneskene kom ble alt annerledes. Jeg sto imot lenge! Mange minutter! Men jeg har innsett at det å ha menneskeslaver slettes ikke er så dumt som jeg trodde før. De passer på at jeg alltid har mat og vann, og har bygget egne tårn til meg som jeg kan kvesse klørne mine på. Disse tårnene er så gode å klore på at jeg aldri har skjønt vitsen med å bruke kjedelige menneske-møbler for klørne mine, og det virker slavene takknemlige for. Disse tobeinte slavene er brukbare til så mangt! De er gode å ligge på, eller inntil. De er pratsomme skapninger, men dessverre snakker ingen av dem katt. Min nåværende slave snakker mye med meg, men det er jo bare tull som kommer ut av munnen hennes. Men, jeg er en nådig hersker og svarer på tøysepratet hennes, og hun virker fornøyd med det. Når slavene er flinke til å kose med meg belønner jeg dem gjerne med å male mye. Noen få ganger glemmer de dessverre sin plass, og blir nærgående. Lovlige koseområder er hodet mitt, og vanligvis også ryggen min helt nede ved halen. Jeg skjønner at magen min er vakker og forlokkende, men ærlig talt kan man ikke bare ta på en guddommelig skapning som meg på den måten! Så da må jeg gi dem en liten dask med poten min, men jeg husker å holde klørne inne. De er så sarte, stakkars.

Siden slavene mine er gode med meg, ser jeg på det som min plikt å passe på dem. Selvsagt må jeg irettesette dem innimellom, men hvis jeg biter er det veldig forsiktig, og må jeg klappe til dem er det uten klør. Jeg pleier også å ligge oppå slaven min når hun sover, for å være helt sikker på at hun har det bra.

Skittles er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur. Dyrebeskyttelsen Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1000 kroner for alle voksne katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt er drøye kr. 2000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 2600. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å få telefonnummeret til fosterhjemmet

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.