Pusia Shuby (f. 2018)

Shuby er en vakker tabbyfarget pusi, med silkemyk pels. Hun kom fra Lofoten med sammen med mammaen sin og sine 3 søsken. Gjengen ble funnet ute, men ble heldigvis fanget inn. Først fikk vi beskjed om at Shuby var en gutt, men når hun skulle kastreres så viste det seg å være feil da Shuby er en pusi!

Shuby var tidligere redd og kunne frese en del uten å gjøre utfall. Gradvis har hun utviklet seg til å bli en leken, veldig nysgjerrig og kjælen pusi som er en av de tøffeste i kullet hennes. Hun er veldig nysgjerrig på andre katter og verden utenfor dørene som medfører at man må være nøye med å holde dører og vinduer lukket ordentlig. Shuby er også veldig glad i å ligge i armene for å få kos, men som kattunger flest så har hun ikke tid.

Shuby er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur. Dyrebeskyttelsen Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1500 kroner for alle kattunger, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt er drøye kr. 2000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 2600. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å få telefonnummeret til fosterhjemmet

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.