Pusia Shanghai (f. 2014)

Shanghai er ei vakker langhåret brunstripete pusi. Hun er veldig snill og kosete når hun er inne der hun er trygg, men blir veldig usikker og redd ute. Derfor omplasseres hun KUN som innekatt. I sitt tidligere hjem bodde hun med hund og barn, så hun er godt vant med begge. Hun verdens snilleste og veldig kosete. Elsker å ligge på fanget lenge å kose, og følger helst etter hvor enn man går. Hun lystrer navnet og knipsing.

Shanghai er tålmodig og tåler en del når man børster el fjerner klumper. Når det gjelder å vente på mat er hun litt utålmodig, særlig når det er fisk i huset, som er hennes favoritt. 

Ønsker du deg en kosete selvskapskatt til deg og din familie? Da er Shanghai rette pusen for deg!

Shanghai er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur. Dyrebeskyttelsen Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1200 kroner for alle voksne katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt er drøye kr. 2000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 2600. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å få telefonnummeret til fosterhjemmet

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.