Pusia Seven (f ca 05.2018)

Seven er en liten sjenert pusejente født våren 2018. Hun har en fortid som forvillet og hjemløs, men etter mye omsorg i fosterhjemmet, har hun etterhvert blitt en snill og god pusi som er glad i menneskene sine, og gjerne deler ut kos til de hun er trygge på. Hun ønsker seg et hjem som gjerne har katter fra før siden hun er veldig glad i de andre kattene i fosterhjemmet.

Lille Seven er ikke glad i høye lyder, og passer derfor best i et hjem uten små barn. Hun omplasseres som innekatt, i allefall de første årene før hun blir trygg og selvsikker nok til å utforske utendørstilværelsen innimellom.

Seven er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur. Dyrebeskyttelsen Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1200 kroner for alle voksne katter over 12 mnd, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt er drøye kr. 2000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 2800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.