Pusia Serina (f. 01/09/2017)

Serina er ei kvit lita pusi med grå-brune flekker på 1 år. Jaktinstinktet er sterkt i den lille kroppen, hun jager på støvdotter, leker og laserpenna. Det gir også god underholdning for tobeinte når hun stiller seg opp på to bein som en lemur før hun jager avgårde på byttedyret sitt. Hun sitter ofte i vinduet og titter ut på alt som rører seg, småfugler som kvitrer forbi er gjerne ekstra spennende. Lar du Serina være ute må hun nok ha ei bjelle for at fuglene i nabolaget skal være trygg. Videoer med fugler eller mus på youtube eller når du flytter datamusa over skjermen er også blant interessene, det er lite som skal til for å vekke interessen hennes.

Når du står opp om morgen står Serina og venter på deg, ofte fotfølger hun deg hele veien til matskåla. Har du tatt deg en tur ut av hjemmet står hun innenfor døra og titter opp på deg når du kommer hjem. Vinteren har vært ei fin tid for Serina, når det fyres opp i peisen strekker hun seg ut på et saueskinn beundrer flammene og nyter livet. Serina er veldig glad i kos og selskap, såpass at hun ofte må opp på to bein for å rekke opp til handa de for kos eller hopper opp i sofaen for å være i lamme.

Når det kommer fremmede på besøk er Serina sjenert, samme om støvsugeren kommer fram, da kan det hende hun holder seg borte til det hele har roet seg. Selv om hun er kjælen, liker hun dårlig å bli løftet, hun kan også få nok av kosen og gir tydelig beskjed om det. I fosterhjemmet bor ho sammen med ei voksen katt, de leker ofte sammen. Serina er veldig glad i andre dyr, og burde få komme til et hjem som har katt fra før eller ønske å adoptere to. Hun er renslig og flink til å bruke klorebrettet sitt både til å klatre i og til å kvesse klørne. Serina vil være et fantastisk familiemedlem!

Serina har fått helsesjekk og ormekur og hun er ID-merket, vaksinert og kastrert.

DBT tar et omplasseringsgebyr på kr. 1500 for alle kattunger og kr. 1200 for alle voksne katter. En privatperson vil ha det minst dobbelte i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering/sterilisering av en katt. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen.

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å få telefonnummeret til fosterhjemmet.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.