PUSIA SELINA (f. 2018)

Selina er en nydelig liten sølvgrå frøken. Da hun kom inn til DBT hadde hun frostskade på det ene øret og det er litt kortere enn det andre, noe som gir henne litt særpreg,

Selina er en sosial og nysgjerrig liten frøken som følger forstermor rundt for og se hva hun holder på med, hun er ikke redd mennesker men er litt selektiv i hvem som får kose med henne. Får du først hennes tillit så er hun veldig kosen og kommer selv og ber om kos og oppmerksomhet.
Kos kan være litt skummelt selv om det også er veldig godt, men hun er flink og si i fra når ting blir for skummet eller hun har fått nok, da trekker hun seg tilbake eller så «slår» hun deg vennlig over hånden, for så og komme tilbake for mere kos.

Selina er veldig aktiv og glad i og leke, og her er det ikke så nøye hvem som leker med henne, barn som voksen, hun kan leke med alle.
Hun er ikke redd av seg, hun går fint ilag med andre katter Hun er ikke vant med hund, men kan nok fint vennes til å dele hjem med en snill hund.

Selina kan gå som innekatt om hun har selskap i en annen firbent venn og har aktiviteter hun kan holde på med.

Selina er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur. Dyrebeskyttelsen Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1200 kroner for alle katter over 12 mnd, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt er drøye kr. 2000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 2800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.