PUSIA SELEPHIA (f. 2018)

En liten dame fra landsbygda sier hei. Mitt navn er Selephia og jeg er opprinnelig fra Svartnes. I Januar 2019 flyttet jeg til Tromsø, og har nå blitt byjente.
I begynnelsen var storbyen litt skremmende, men jeg ble fort vant til bylivet, for her er det mye større utvalg av mat.
For å holde meg i form har jeg begynnt med forskjellige aktiviteter som å jakte på lyset fra laserpeker, stueparcour og innendørs katte ping pong.
Siden jeg kom hit har jeg fått mange nye venner, og jeg er åpen for flere nye kattevenner og menneskevenner. Det eneste kravet jeg har er at mine nye tobente venner er voksne og rolige, jeg er litt skeptisk til barn.
Gjerne kom å hils på meg, fordi jeg leter etter mitt nye foralltidhjem.

Selephia er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur. Dyrebeskyttelsen Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1500 kroner for alle kattunger under 12 mnd, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt er drøye kr. 2000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 2800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.