Pusia Sealight (f. 2016)

Flotte Sealight ble fanget inn på Saltstraumen i Nordland sommeren 2016. Hun har trolig blitt født utendørs, noe som preger hennes personlighet og hennes forhold til mennesker. Sealight er en sjenert pus som liker å være en del alene, og sitter gjerne i vinduskarmen og speider utover nabolaget og holder øye på sakenes tilstand. Hun bor med katter i fosterhjemmet, men er ikke spesielt interesserte i dem.

En sjenert katt sitt hjerte nås best gjennom magen – og Sealight er intet unntak. Hun lar seg lett lokke av våtfór, og lar da fostermor kose på seg. Hun er ellers en veldig aktiv katt som elsker å leke, både for seg selv og med menneskene i huset. Sealight er en frisk og rask katt som spiser godt og er helt renslig.

DBT tar et omplasseringsgebyr på kr. 1500 for alle kattunger og kr. 1200 for alle voksne katter. En privatperson vil ha mer enn det dobbelte i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering/sterilisering av en katt. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen.

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å få telefonnummeret til fosterhjemmet.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.