PUSIA SASSARI (f. 2018)

Skjønne og yndige Sassari er født august 2018 i Nord-Troms. Hun er en langhåret pus med sort og glansfull pels, grå underpels, og en tykk og flott hale. Sassari var forvillet da hun ble fanget inn, men er blitt svært kosete og kontaktsøkende. Likevel bærer hun fremdeles preg av å være forvillet, og er ikke glad i å bli løftet, eller kost med på bryst og mage. Det nye hjemmet må påregne å fortsette sosialiseringsprosessen hennes.
Sassari er en morsom og hengiven katt som er glad i å leke, og flink til å underholde seg selv. Hun elsker kos og oppmerksomhet, men kan også innimellom trekke seg tilbake til et stille sted. Sassari er redd nye mennesker, men tør fort opp. Hun passer best i en familie med store barn. Hun går godt overens med andre katter.

Sassari er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur. Dyrebeskyttelsen Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1500 kroner for alle kattunger under 12 mnd, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt er drøye kr. 2000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 2800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.