Pusia Santana (f. mai 2016)

947-santanaSantana er en liten sort og hvit, korthåret pusi. Santana er leken og elsker å «jakte» på ting. Hun er veldig flink å leke selv men setter samtidig stor pris på om du leker med henne. Hun er sky av seg og gjemmer seg om det kommer fremmede, men når hun først blir trygg på et menneske er hun en ordentlig kosepus. Rundt mennesker hun kjenner er hun sosial, og oppholder seg gjerne der du er. Hun liker ikke brå bevegelser og høye lyder.
Santana passer ikke inn i et hjem med små barn, men gjerne sammen med andre katter. Hun har ikke vist interesse for å komme ut enda, så hun kan tenkes å egne seg som innekatt. Likevel foretrekkes det om hun får en mulighet til å komme litt ut, om så på en veranda eller i en kattegård.

DBT tar et omplasseringsgebyr på kr. 1500 for alle kattunger og kr. 1200 for alle voksne katter. En privatperson vil ha mer enn det dobbelte i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering/sterilisering av en katt. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen.

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å få telefonnummeret til fosterhjemmet.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.