Pusia Samantha (f. ca 2016)

Heisann!

Jeg heter Samantha og er ei lita pusi som kom til forstehjemmet like før jul. Menneskene trodde jeg skulle jeg få kattunger, men det viste seg bare at jeg er i overkant glad i mat. Nå er jeg kasterert, vaksinert og fått ormkur flere ganger. Jeg er renslig og bruker kassen min flittig. Jeg rengjør til og med etter meg hvis jeg griser ved matskålen, du skjønner at jeg blir litt i overkant ivrig når fostermor serverer sei til middag. Ellers er jeg glad i kos, men jeg trenger rolige omgivelser for å blomstre. Jeg er ikke redd for høye lyder eller noe sånt, men små barn som løper synes jeg er litt skummelt. Jeg liker ikke å bli løftet på, jeg har litt høydeskrekk. Gi meg tid og rolige omgivelser så vil jeg vise mine sære små trekk som også er sjarmerende. Jeg lar en litt spesiell lyd når fisken kommer fram og halen min dirrer av glede. Jeg har også ganske så korte ben, men jeg springer raskt etter lekene på gulvet. Nå bor jeg sammen med en annen katt som jeg synes er veldig snill. Kanskje du har en rolig katt jeg kan bli venn med også?

I allefall så er jeg klar til å komme til mitt hjem jeg skal bli gammel i, og alle synes jeg er klar for nye eventyr.

Klem fra Sam-Sam.

Samantha er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur. Dyrebeskyttelsen Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1200 kroner for alle voksne katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt er drøye kr. 2000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 2600. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.