Pusia Samantha (f. ca 2016)

Heisann!

Jeg heter Samantha og er ei lita pusi. Jeg er veldig sosial, kosete og glad i å leke. Elsker det når forstermor leker med meg, jeg kan holde på i en time eller mere! På morningen når jeg høre du står opp kommer jeg for å hilser på deg, også når du kommer hjem slik at jeg kan få mere kos. Jeg liker ikke å ligge i sofan eller i høyden (har litt høydeskrekk), men tror jeg kansje vil like det om jeg bare får litt tid på meg til og finne ut. Det kansje er helt greit det også og man kan komme langt med kos og godbiter. Du skjønner jeg er veldig glad i mat og god saker, og er kansje litt mere rund en det som er opptimalt.

Jeg er renslig og bruker kassen min flittig. Jeg rengjør til og med etter meg hvis jeg griser ved matskålen, du skjønner at jeg blir litt i overkant ivrig når fostermor serverer sei til middag. Jeg er ikke redd for høye lyder eller noe sånt, men små barn som løper synes jeg er litt skummelt.
Gi meg tid og rolige omgivelser så vil jeg vise mine sære små trekk som også er sjarmerende. Jeg lar en litt spesiell lyd når fisken kommer fram og halen min dirrer av glede. Jeg har også ganske så korte ben, men jeg springer raskt etter  lekene på gulvet. Nå bor jeg sammen med en annen katt som jeg synes er veldig snill. Kanskje du har en rolig katt jeg kan bli venn med også?
Da jeg kan finne på og kose-bite og kan bruke labben for og si ifra om noe jeg ikke liker så passer jeg best inn i et hjem med litt større barn.

I allefall så er jeg klar til å komme til mitt hjem jeg skal bli gammel i, og alle synes jeg er klar for nye eventyr.

Klem fra Sam-Sam.

Samantha er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur. Dyrebeskyttelsen Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1200 kroner for alle voksne katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt er drøye kr. 2000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 2600. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.