Pusia Quiana (f. 2016)

Flotte Quiana kom sammen med tre søsken fra en koloni i Bodø. Hun har bodd ute, og er i personlighet preget av dette. Hun er en beskjeden og forsiktig pus, som trenger et hjem som er villig til å legge tid i å gjøre henne trygg på seg og omgivelsene. Quiana trives godt i fosterhjemmet sitt, hvor hun gjerne kommer til fostermor for å bli klødd på magen, eller leker med de andre kattene i hjemmet.

Quiana er en nydelig ungpusi. Hun er en matglad pus, noe som gjør det enklere å komme seg innpå henne. I fosterhjemmet bor hun sammen med tre andre katter, og det utgjør ikke noe problem. Hun liker seg i kloretreet, for der har hun oversikt over det som skjer. Hun takker ikke nei til en runde lekeslossing, da hun liker å måle krefter med andre katter. Hun har etterhvert blitt en sosial, voksen og akrobatisk katt, men ettersom hun enda er litt skvetten for det uforutsigbare, passer hun ikke inn i hjem med små barn eller hunder.

DBT tar et omplasseringsgebyr på kr. 1500 for alle kattunger og kr. 1200 for alle voksne katter. En privatperson vil ha mer enn det dobbelte i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering/sterilisering av en katt. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen.

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å få telefonnummeret til fosterhjemmet.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.