Pusia Quiana (f. 2016)

Flotte Quiana kom sammen med tre søsken fra en koloni i Bodø. Hun har bodd ute, og er i personlighet preget av dette. Hun er en beskjeden og forsiktig pus, som trenger et hjem som er villig til å legge tid i å gjøre henne trygg på seg og omgivelsene. Quiana trives godt i fosterhjemmet sitt, hvor hun gjerne kommer til fostermor for å bli klødd på magen, eller leker med de andre kattene i hjemmet.

Quiana er en nydelig ungpusi. Hun er en matglad pus, noe som gjør det enklere å komme seg innpå henne. I fosterhjemmet bor hun sammen med tre andre katter, og det utgjør ikke noe problem. Hun liker seg i kloretreet, for der har hun oversikt over det som skjer. Hun takker ikke nei til en runde lekeslossing, da hun liker å måle krefter med andre katter. Hun har etterhvert blitt en sosial, voksen og akrobatisk katt, men ettersom hun enda er litt skvetten for det uforutsigbare, passer hun ikke inn i hjem med små barn eller hunder.

Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1500 kroner for alle katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt drøye 3000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 3800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen.
Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å avtale adopsjonsbesøk

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.