Pusia Puma (f. 2009)

Jeg heter Puma og er en 10 år gammel kastrert pusi som som er på utkikk etter et nytt hjem etter at min eier døde. Jeg er en snill og kjælen katt, men kan være litt lunefull ovenfor barn. Det nye hjemmet mitt må vær uten barn, eller med større barn som klarer å tolke signalene mine.

Jeg er veldig glad i kos, men kan bli litt sur hvis du skal løfte på meg hele tiden. Ellers er jeg veldig glad i torsk og går litt oppi bena på deg hvis jeg er sulten.

Jeg liker å se ut av vinduet på alt det spennende som foregår ute, eller legge meg ved siden av deg på sofaen.

Er du mitt nye hjem?

Puma har fått helsesjekk og ormekur, og hun er ID-merket, kastrert og vaksinert.

DBT tar et omplasseringsgebyr på kr. 1500 for alle kattunger og kr. 1200 for alle voksne katter. En privatperson vil ha mer enn det dobbelte i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering/sterilisering av en katt. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen.

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å få telefonnummeret til fosterhjemmet.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.