Pusia Princess Peach (f. 2016)

Pusia Princess Peach er en elegant pusi med lang, hvit pels med sorte og brune flekker. Hun er svært unik med sine lett gjenkjennelige flekker, og et virkelig syn for øyet. Peach kommer fra en koloni i Lyngen, hvor hun ble fanget inn sommeren 2016 sammen med et 30-talls andre katter. Da hun kom inn til Dyrebeskyttelsen var hun svært sky. Etter mye jobb og tålmodighet hos fosterhjemmet har Peach virkelig blomstret. Hun er blitt en rolig, kontaktsøkende katt som er svært nysgjerrig på husets mennesker.

Peach elsker å ligge på fanget til fosterfamilien, eller i sengen for å få kos. Hun maler som en liten traktor, og lager søte kvitrelyder når hun er glad. Hun er en leken pus som liker å leke med alle slags småleker hun kan kaste rundt. Peach lar seg løftes og holdes på, og er generelt komfortabel med menneskelig kontakt.

Peach har ikke erfaring med barn, og bør komme til et barnløst hjem. Hun er forsiktig rundt dominante katter, men trives greit med katter som er mer på hennes nivå. Hun har ikke erfaring rundt andre dyr.

DBT tar et omplasseringsgebyr på kr. 1500 for alle kattunger og kr. 1000 for alle voksne katter. En privatperson vil ha det minst dobbelte i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering/sterilisering av en katt. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen.

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å få telefonnummeret til fosterhjemmet.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.