Pusia Øygunn (f. 2016)

Øygunn er en vakker pusi fra Vesterålen, med guloransje øyne og klassisk skillpaddefarget pels. Hun er født sommeren 2016, en elegant «langlemmet» dame som har antydning til dusker på ørene.

Øygunn er en engstelig liten frøken, og tørr ikke bevege seg så mye rundt. Men med tid og tålmodighet gjør hun fremskritt hos oss på hjelpesenteret, og har blitt mye mer avslappet i selskap med mennesker. Så lenge vi er en eller to om gangen er hun en kosete storsjarmør, som maler fornøyd og gjerne «chillern» på sofaen med oss. Hun poserer villig med diverse kosedyr når vi tar bilder, og dersom hun føler seg virkelig trygg er hun leken som en kattunge. Hun er også glad i andre katter, og deler gjerne hule med hjelpesenterets gentleman Gordon. Vi tror det kan fungere fint om Øygunn får en annen firbent venn i sitt nye hjem, dersom han/hun ikke er veldig dominerende. Aller helst vil hun komme til samme hjem som hjertevennen Gordon, slik at turtelduene kan få være sammen videre også.

Siden hun er veldig sky er det best om Øygunn kommer til en familie uten barn. Hun trenger rolige, trygge forhold rundt seg, slik at hun kan blomstre som den kosepusen hun egentlig er. Det er også veldig viktig at hennes nye eiere tar seg tid til å sosialisere og stimulere henne, siden hun forblir helt passiv dersom ingen tar initiativ til kontakt. Vi håper dette leses av noen snille mennesker med en sofakrok til overs, og vet at de som åpner hjemmet til for Øygunn vil få masse kjærlighet og glede tilbake.

Øygunn er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur.

DBT tar et omplasseringsgebyr på kr. 1500 for alle kattunger og kr. 1200 for alle voksne katter. En privatperson vil ha mer enn det dobbelte i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering/sterilisering av en katt. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen.

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å få telefonnummeret til fosterhjemmet.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.