Pusiene Othilie og Eline (f. 2013 og 2014)

Othilie er en gråfarvet pusi med lysegrå og rødlige flekker. Hun kommer opprinnelig fra Bodø, hvor hun og søsteren Olivia bodde på bakrommet på Bodøsjøen Camping. Eline er en nydelig sort pus med hvit flekk på brystet, den sorte pelsen er ispedd noen hvite hår innimellom som gir henne et «salt&pepper» særpreg. Hun ble funnet sammen med tre små kattunger i en garasje på Silsand, og var en stund i fosterhjem i Sørreisa før hun kom til Tromsø.

To pratsomme bestevenner som gjør så å si alt i lag. De adopteres derfor bort sammen. Både Eline og Othilie er veldig lekne. «Fiskestang» og laserpeker er favoritter, men filtkuler er også veldig populært. De er veldig nattaktiv, men leker gjerne hele døgnet. Sosiale jenter som gjerne ligger på stuen, og vil helst være der det er folk. Begge er litt reservert angående kos, men når man først får kose med de så nyter de det. De oppsøker ikke kosen selv, men kan finne på å legge seg i sofaen ved siden av deg for litt selskap. Othilie er litt sensitiv rundt værhårene og vil derfor helst koses på bakhodet og ryggen.

Begge liker i å sitte i vinduskarmen å se på livet utenfor, men trives godt som innekatter. De er litt skeptisk til høye lyder og mye styr, og trenger et rolig hjem. Disse to passer perfekt for deg som ønsker deg selskap og litt mer liv i stuen, men som ikke nødvendigvis trenger en kosepus.

DBT tar et omplasseringsgebyr på kr. 1500 for alle kattunger og kr. 1200 for alle voksne katter. En privatperson vil ha mer enn det dobbelte i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering/sterilisering av en katt. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen.

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å få telefonnummeret til fosterhjemmet.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.