Pusia Olettia (f. mai 2017)

Olettia er ei supersosial, lita pusi. Hun elsker kos og oppmerksomhet på sine premisser. Hun liker ikke å bli holdt fast, men sitter veldig gjerne på fanget. Når fosterfamilien ligger på sofaen kommer hun gjerne for å ligger sammen med dem. Hun er glad i selskap, og sniker seg av og til i senga å sover sammen med fosterhjemmets barn på natterstid.

Olettia er som kattunger flest og elsker lek. Hun er høyt og lavt på en og samme tid, til barnas store glede.  Olettia kan fint passe inn i de aller fleste hjem. Hun er vandt til barn, katter og hunder. Hun er veldig omgjengelig, og vil nok trives best i en familie med barn eller med andre dyr som kan leke med henne. Olettia elsker å leke med fosterhjemmets hund.

DBT tar et omplasseringsgebyr på kr. 1500 for alle kattunger og kr. 1000 for alle voksne katter. En privatperson vil ha det minst dobbelte i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering/sterilisering av en katt. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen.

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å få telefonnummeret til fosterhjemmet.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.